Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läka alla dessa sår

Släpp in mig

öppna dina år

riv ner murana

inte gå,

otrygg vandring

med öppna sår...

 

Låt din smärta flöda

ränsa din själs smärtsamma gråt

ensamhetens börda

vi delar vi två

Då kan vi läka alla dessa sår.

 

I trygghetens famn du vil vila

och jag vid din sida...

 

 




Fri vers av zinna
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-04 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna