Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
version 2.1



Ny bön

Gud,

Det är dags för ett stort tack
för att du räddat mig till livet
med ditt svar på mina böner

Det var inte det svar jag bad om
Fast när jag fick det förstod jag
vad bönerna handlat om

Bevara och beskydda dem jag
älskar på båda sidor om döden
Låt dem leva omslutna av kärlek

Att ha fått uppleva din oändliga
systematiska godhet i mitt liv
gör mig både stor och liten

Jag vet vad som är motvikten
till kaosets mörker och förtvivlan
Låt mig alltid minnas detta

Ge mig därför tillräcklig styrfart
så jag inte behöver köra av vägen
och kraften att alltid lyssna efter dig




Fri vers av Cinemiracle
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-09-07 12:31



Bookmark and Share


    Marlou
ååå, jag ryser. Detta är så vacker!
2005-09-08

  Rublev
Räddad till livet (!) delar du en djup och hemlighetsfull insikt...
Erfarenheter som gör mig nyfiken:
”Att ha fått uppleva din oändliga
systematiska godhet i mitt liv
gör mig både stor och liten”
2005-09-07

    Mejja
Ja bara vi lyssnar så får vi svaren. Kanske inte alltid så som vi tänkt eller precis då vi tänkt. Om och om igen förvånas jag.
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle