Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt

Så sist jag skriver
med händer svullna

dagdrängt och kvällad

Fylld av livsvärk och vulvad

strimmad och rynkad

behängd

Av nattens mörker svängd

till själad

Godnatt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-06 21:46



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Så sist jag skriver
med händer svullna

bra!
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP