Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om autism..


Hör vad jag säger

det jag säger menar jag
ni vill lägga in diverse tolkningar

men jag säger bara vad jag säger
mina spontana ord och

upplevelser

kommer visst för rakt på

eller något

ibland misstar ni det för ironi
den som jag inte ens förstår

sådär rakt av

jag har fått träna
hela livet

för att begripa varför

ändå förstår jag inte den
aldrig riktigt

jag får finna mig i
att bli bortgjord ideligen

jag vet inte om ni skrattar

åt mig eller om mig

jag säger bara precis som det är
ingenting annat

ni antar

ni lindar in

ni pratar omvägar

ni misstänker

ni anar

ni är aldrig tydliga

ni talar ett kryptiskt språk

varför tar ni för givet
att jag ska förstå

varför säger ni aldrig som det är

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 412 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-07 00:33



Bookmark and Share


  inutimonster
varför säger ni aldrig som det är... du hade mig hela vägen!
2009-03-13

  Tera
Denna var beskriven på ett sätt jag förstår!!


Tack...

Kanske kan folk se detta som en manual?
2009-03-08

  Suzy med punkterna
Mycket väl beskrivet. Snyggt!
2009-03-08

  Ilona _L
Näe aldrig att jag skrattar åt dig! Uppskattar det du skriver, men tolkar det naturligtvis utifrån mig själv...vad annat har jag att göra?
2009-03-07

  Gunnel André VIP
Kära väninna - man behöver inte vara autistisk för att helhjärtat stämma in i din hjärtskärande sanna text!
2009-03-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ett fint alster om tydligheten som ibland är svårare att förstå än det man inte förstår.
2009-03-07

  Måna N. Berger
Älskade Carola; aldrig skrattar jag åt dig! Jag önskar denna världen vore mer som du, att man alltid visste att vad någon sa var rakt och ärligt menat..
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren