Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för att du orkar vandra vid min sida, tack för din kärlek som lyfter mig när jag snubblar fram...


Bakom molnen

Bakom molnen, bakom horisonten

bakom muren som skyddat mig så

bakom smärtan, ja bakom livet

bär du mig fram,

innhyllad i din värme

med din kärliga omsorg

öppnar du vägen till din famn.

 

Förlåt mig för min misströstan

förlåt fientligheten

förlåt för gråten som bringas fram

förlåt för kärleken som så smärtsamt

väckte dig till liv

 

Kuva mig

kuva mig som bara din kärlek kan

tämj vildheten i hjärtat

öppna såren

så din kärlek når fram

 

Bryt inte mina vingar

låt dom bära mig till dig

bakom molnen

bakom horisonten

ja till din famn...

 

 




Fri vers av zinna
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-07 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna