Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även för dig.

Ibland, Ibland vill man bara skrika.

Skrika att du ska växa upp att du ska förstå att du ska tänka.

Att barn ska bli stora är väl inte för mycket begärt.

Smack.

Luren i örat.

Fan ta dig.

Jag älskar dig men orkar inte mer.

Orkar du verkligen, verkligen med dig själv?

Stjäl inte livsmodet från mej
för att göra det till ditt.
Jag kämpar som ett lejon för det som är mitt.

Även för dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-07 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP