Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noll Tolerans

Så det så.

(inuti bankar hjärtat och tröjjan blir blöt av svett)

Nej.

Så det så.

(andas ofta ut ångesten över dig under täcket)

Aldrig.

Så Det Så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-07 20:13



Bookmark and Share


  durr
stark stark
och förtvivlad?
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP