Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa jävla nålar.

Hon sätter nålen, Där.
Det gör mest ont där och jag har sagt det innan.
Händerna är sönderstuckna.
På den ena sitter medicinnålen, veckonålen.
Hon satte den där efter fjärde försöket.

Jag tänker på tvätten. Låter tankarna flöda över
Rött, vitt och mörka färger men, jag tänker mörkt då jag minns tillbaka.
På henne.
Och på tvätten.

Alla dessa jävla nålar.

(men mest på dig)




Fri vers av Yrre VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-08 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP