Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Privilegiums Gåta (en rad)



Varför får man se på filmen innan premiären?





Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 487 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 22:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För att man tillhör ett priviligierat skikt.
2009-03-10

  Leif Furstedt
Om rätt person, (dvs. att densamme) sedan skriver gott i press, ger det klirr i kassan, och många blir vi som trängs för en biljett.

Jag var på premiären!
2009-03-09

  Måna N. Berger
Man är väl filmrecensent kanske?
2009-03-09

  JNI
Piratebay :-D
2009-03-09

    ej medlem längre
För att man tillhör den inre cirkeln?
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman