Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att våga...




Troll, förbliv inte vid din "läst"...

Melodi: "Rumba i Engelska parken"


"Så kan det gå när man faller ur ramen
då väntar inte gemensamhetskramen"
får ej förarga den slumrande Jante
det är ej fjant, de' - kasta din vante

på den som fegar, med "sederna" knegar
och du ska finna ett motstånd som segar
ta då ett steg ifrån skränande hopar
dom bara ropar, räddhågat sopar...

men du är inte som de andra
du börjar nya stigar vandra med andra...
så låt dom sitta där med nystrukna kragar
skvallra och klaga
endast behaga

se ej tillbaks och ingen tadla
dom fångna är och törs ej adla
sin längtan
men låt dom inte dra i rufsiga svansen
ge dom ej chansen störa den dansen....

Begrunda Lotta, hon som dansar i solens sken
om än hon rispor får på märkvärdigt tunna ben

är hon lyckligare dock - för hon dansar rumbarock!

Olé!

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 11:29



Bookmark and Share


  Tina Q
Lyckliga Lotta
2009-03-10

  Måna N. Berger
Lyckliga Lotta som vågat! Troll spricker inte i solen :)
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP