Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mållös

det var alldeles tomt när hon gick
ryggsäcken var tömd och urskakad
inga ord

njöt mållöst skogen
fyllde på ända upp
bugande träd
snöklädda vidjor
kinderna glödde

igår skrattade de
ny vinterkappa - nu ?!
idag värmde den
fler vinterdagar välkomna
nu när ljuset var på plats
la det överst i ryggsäcken.




Övriga genrer av jardan
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan