Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtar bort från alla strider


för mig bort från bekymmer
bort till något ljusare
som öppnar hjärtats slutenhet
som fyller flödar glädjerus

som fåglar pickar hackar
i mitt bröst mitt jag
längtansoro gnager
en längtan bort till något annat
men vad?

då nuet endast ställer krav som hetsar
då framtidsoro stressar jagar
längtar bort
bort från alla strider i mitt sinne

ständigt på vandring framåt jagar
sökande längtande inre frid




Fri vers av Trädflickan
Läst 618 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-03-11 11:27



Bookmark and Share


  aol
gillas verkligen
2010-09-07

  Anders Perols
Välformulerad känsla, alltför bekant
2010-02-20

  Regn & Grus
Utsökt!!
En riktigt njutbar läsning, så mjukt & öppet rakt.
2009-11-03

  Annine
gillar :)
2009-10-14

  Eva Langrath VIP
Så vackert du skildrar denna längtan efter att bara få krypa undan världens krav och få känna frid.

Eva
2009-03-11

  Larz Gustafsson VIP
Ändå är den så nära...om vi vill.
2009-03-11

    Bodil Sandberg
Så fint och berörande du för fram fåfängans känsla..den vi väl alla mer eller mindre får erfara någongång - att komma bort från striden..kanske från..ett rent elände..vore då en välsignelse
2009-03-11

  Fånga dagen
mycket stark längtan läser jag här och känner bort från bekymmer och oro
Med våren blir det mera av detta tror jag
kram Anna-Karin
2009-03-11

    johanni
Bara sååå fint skrivet. Ja ,,, längtan kan vara svår.
2009-03-11

  En strimma av guld
Stark förmedling av längtan, drömmar som för oss bort från stress och oro har du skrivit så fint om och jag håller med den föregående kommentaren att detta är poesi.
2009-03-11

  Night Soul Woman
. . . och jag tycker att din text är poesi och inte bara ord:)
2009-03-11

  Night Soul Woman
aaaah:) Fint och unikt skrivet! Bravo!Tack för läsningen*applåd*och*bokmärkes!*
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan