Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nummer 6 - uppgivenhet...




Tigersvit: 6. Tigerminnen

Melodi: "Klockan i dalen"


Sjung nu, mitt ensamma hjärta!
Tiger är tyst som en mus
knaprar på själen så girigt...
saknar vårt skojsamma bus
Längtan som gjorde mig modig
gör ingen nytta idag
pannan jag stångat så blodig -
får inga mail av nåt slag

Öppna din dörr
liksom förr
gör mig lycklig
tig ej som nu
den jag älskar är du

Aldrig du går ur mitt sinne
spåren för tydliga är:
mail, telefon och mitt minne
har dig så innerligt kär
Orden som förde oss samman
finns ju i livets arkiv
alltid vår glädje och gamman
minner om härliga kiv...

Allt som du sagt
evigt lagt
in i själen
skattar jag ömt
när om Tiger jag drömt
---
Gäcksamma skratt
listig katt
väckte bävan
Min sinnesro
hos dig evigt får bo!

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 23:20



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Härliga minnen att leva på.. trots allt.
2009-03-12

  Carola Zettergren
UNDERBART BRA!!!!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP