Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagar som passerat


musiken ljuder svagt
stretar
vidare mot nånting nånstans

passerade dagar
där enkelheten gav sitt svar
ge inte efter för tvivel

de rynkiga sökarna
finner djup
kanske mening

systrar som ler
njuter yta
vinnarna

lek de dagar du kan
de stunder du skapar
allvaret liv når fatt i dej




Övriga genrer av jardan
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-12 13:53



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
lek de dagar du kan.. så sant.. så sant
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan