Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskogsiver passerad

förbannade liv färgar dagen dyster
diket vältrar sej omkring
orkeslösa svårigheter tornar i skyn
undrande frågor ramlar runt
ständig rädsla i tanken
rysningar av olust
störd i godheten
smärtsam upptäckt
av vardagen

ovetande
dagarna livet var fest
inget berg för högt att bestiga
efterkonstruerade rosa moln
berikande bekymmerslösa dagar
tröttande av lust
älskogsiver
passerade dagar
men de fanns




Övriga genrer av jardan
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-12 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan