Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om och om igen.

Som blodfärgade

litografier

vill jag föreviga
dina läppar inuti

som de såg ut
när de nyss mött mina.

Där inneifrån kan jag trycka
dem mot hjärtat
om och om igen.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-12 20:07



Bookmark and Share


  Sophia B
Ömhet i högsta grad, loveit!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP