Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ba\'barab\'arab


jaha...

så händer det igen, jag snubblar på dig och faller

hjärtat ekar i en tom bröstkorg och jag försöker andas
men blåser skrattbubblor av bara tanken,

...typisk

men för all del, ba\'barab\'arab, jag kan ha fel


du kan ju vara alldeles tråkig och dötrist, eller alldeles, alldeles...




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 773 gånger
Publicerad 2005-09-09 09:12



Bookmark and Share


  Propella
Snyggt! Lööööve - du vet att jag är svag för att läsa det.
2005-11-29

    ej medlem längre
"hjärtat ekar i en tom bröstkorg och jag försöker andas
men blåser skrattbubblor av bara tanken, "

japp japp illuminativt :)

men "ba'barab'arab" fattar jag inte riktigt (förklara för en trög fan :)
2005-10-06

  Elin S
"hjärtat ekar i en tom bröstkorg och jag försöker andas
men blåser skrattbubblor av bara tanken,"

Umm, jag är lite mållös, dessa rader är geniala.
2005-09-12

  swimsus@gmail.com
jag vet faktiskt inte vad jag ska säga...underbart...
2005-09-11

  Jessica Ebbesson
Vad underbart härlig denna dikt var.
Läses med stor behållning, tack :D
2005-09-09

    Emma_med_t
Förmodligen underbar precis som texten. Väldigt charmig på ett personligt sätt!/E
2005-09-09

  Cris
Jösses, vad himla söt dikt! Jättefin
2005-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP