Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en vindnupen bänk där månen kysste mina fötter

Där

I korta andetagen
om natten när livet
andades stilla

Lekte jag med
orgelstinna
tonfödande

strofer

för att hitta

Livets melodi.

Jag hittande den
I min handflata.


Den var fylld

Av dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-13 21:03



Bookmark and Share


    wildrosen
underbart vacker...bokmärkes ...
2009-03-15

  ÅsaLena
Ännu en oerhört vacker kärleksdikt! Blir varm innombords!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP