Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag hade vetat ... !




Det där om.et och i.fallet
hur många liv hade vi
inte räddat då ...

om vi varit där
om vi lyssnat på de där
orden mitt emellen

faran

är farlig och obeveklig
ohörd och oförstådd

listig och planerad

just när vi inte var där
eller inte riktigt hörde
orden

jag vill inte vara här
jag vill inte följa med
jag vill inte ...




Maskerat lämnar de oss
för alltid
just när vi tittar bort
bara för ett ögonblick
och orden för alltid vi bär
och i all evighet deras
röster hör.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-20 19:08



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Skickligt skriver du om detta när vi tappat vaksamhetens ögon och förundrat står och ser, vad hände oss?

Eva
2009-03-20

  L Patrik W Johansson VIP
Boven i dramat kan vara de flestas (inte allas) Cry Wolf
så när väl vargen kommer är det för sent...då vi lever i en hysterisk tid, som knappt går att överrösta, men vi kan ju komma överens om att den ska trappas ner så hör vi varningsropen hos fåglarna igen...hör naturen

Be well,
LPatrikWJ
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real