Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språkförbistring

Du lindar
förbundstrådar
runt hela mej och
allt jag vill

Är frihet att älska dig.

Du placerar manualer
på strategiska ställen men
allt jag vill

Är frihet att älska dig

Vilar förbund på
handen som
håller min under täcket och
läser du mej som en öppen bok

Allt jag vill
är frihet att älska dej
som du älskar mej.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-21 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP