Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fritt för tolkning...


Låtsaskung

Längst där inne bor han
oemotsagd och fet
Längst där inne tronar
okänd egenhet

Tränger ut förnuft
kväver mänsklighet
Jäser, frodas, växer
i omhuldad själviskhet

Och inga hjärtsjukdomar
drabbar denne låtsas kung
trots fetma och orörlighet
förblir den kroppen ung

För saknas hjärta i kroppen
kan inget åldrande ske
men ingen mognad heller
för hjärtlös härskare










Fri vers av ÅsaLena
Läst 525 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-09 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena