Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbar dag II skulle den också kunna heta...



Postmodern söndagsfisk

Skärhamnssiluetter i ljummen förhöst
Nästan inget folk på gator och kajer
Akvarellmuséets restaurang håller öppet
En postmodern pigghaj med grön sås

Tittar ömt på livet som sitter mittemot
och läppjar på citronvatten med isbitar
En promenad, sedan hem i skymningen
lite lojt på den puttrande V-twinnen




Fri vers av Cinemiracle
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-09-11 20:56



Bookmark and Share


  Rublev
Tack för att du delar din underbara dag!

De här raderna får mitt poethjärta att slå extra slag:
”Tittar ömt på livet som sitter mittemot
och läppjar på citronvatten med isbitar”

Och det kombinerade konstnärs-/gourmé-hjärtat njuter av ”postmodern pigghaj med grön sås”
2005-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle