Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på 1400-talet av den japanska Zenmästaren Bunan:


Bunan

 

Dö medan du lever

och var helt och hållet död.

Gör sedan vad du vill:

allt är av godo

 

 

 

Tack Bunan

för dina bedårande uppfinningar

och dina underbara strofer

 

//c




Fri vers av coffe
Läst 438 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-24 17:14



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Snyggt sagt Bunan!


Tack för att du delar med dig av detta starka budskap!
2009-03-24

  Jaseph
Vis är den som har lärt sig att lyssna till andra!
2009-03-24

  peter markurth
denna tackar iaf jag för....
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe