Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar.

Kan man röra sig bortåt
när vägen är rakt fram
och vad händer om man vänder om
när ingen ropat ens namn

När solen sist av allt
smekt ens bara häl
är bortom det enda siktet
som framtiden stjäl

Och om man väljer att stanna
och sätter sig rakt ner
är smutsiga fötter och grus
i såren det sista som man ser




Fri vers av Yrre VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-24 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP