Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men det gör så ont.

Mina tjocka fingrar
emot dina smala

gamla ärr brister så lätt
precis som mörka moln
emot en allt för stark sol

Och bilens hjul rullar
allt för fort bort och det
enda som dunkar i huvudet
är svart svart svart.

Ingen sol orkar genom där
allt redan är brustet
och saknaden äter
på gamla tomma hål

Mina tjocka fingrar runt
din smala midja

Jag kan inte vända om
jag måste gå framåt

Men det gör så ont.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-25 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP