Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farhågor

Jag väntade mig det värsta:

en explosion, eld och förintelse,

bitter gråt och hårda ord.


Istället öppnade du dina bombluckor

översköljde mig

med rosenblad.





Fri vers av Dan Linder
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-09-12 14:48



Bookmark and Share


  Martina_T
Oväntat när det blir så! Och beroende på vad som har hänt - kan det vara ännu svårare att tackla. En bra "metod" enligt mig.
Fint fångat!

/Martina
2005-09-12

    Bodil Sandberg
Härlig poesi - manar till tanke och även till eftertanke
2005-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder