Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulning utan besvär.

Vi brann som
eldarna i Maj

Firade som galna du och jag

Sprang gatlopp över myrarnas
våtglopp och
drack av
rösternas ord
vi tyckte oss se konturen
av.

Vi stannade vid hjortronmarken
ibland ängsull lade vi oss ner
och
lät glöden värma oss

genom hela den Norrländska natten.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-27 21:47



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
så mycket härlig livsglädje
i denna text
tack!
2009-03-30

  Berit Robin Lagerholm VIP
Vacker naturhyllning
2009-03-28

  fröfina
Jaa, här känner jag igen mig - Tack för härlig läsning! I Love!! Lär mig kula, snälla!!
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP