Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utgrävning

Uråldriga arkeologer med

känsla för mänskliga ruiner

grävde, penslade och fann

ditt hjärta i jorden

 

perfekt bevarat och i den hårdaste sten.

 

 




Fri vers av Dan Linder
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-09-12 19:50



Bookmark and Share


  Rublev
lyfter upp det
knackar försiktigt
lägger örat emot
lyssnar ihärdigt
väntar väntar väntar
kanske är bara vilopulsen extremt låg
.
2005-09-13

  Propella
Ett exempel på din talang. Fem rader genialitet.
2005-09-13

  Martina_T
Smärtsam. Träffsäker. Sorglig.

/Martina
2005-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Dan Linder
Dan Linder