Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svagt rosa

Jag står bakom dig i svagt rosa
väntar på att dimman lättar så att du kan se mig
en ängel med en vinge står brevid dig och väntar på att ögon öppnas för verkligheten
längtar vagt efter en ljuslåga som brinner för livet och bränner sorg
Hon går och väntar på dig med en knut i magen
är så ensam och så stark och trött på livet, pengar och slaveri
Hon sitter i kyrkbacken med trasig jeans och löv i håret i svagt rosa




Fri vers av jennystyle
Läst 651 gånger
Publicerad 2005-09-13 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennystyle