Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somt tinar upp och tittar fram.

Den dagen
kom kramen från en
fleecejacka och
halsduken var inte
längre den
barriär
som vi så
länge
gömt oss bakom.

Vi möttes kind
emot
kind.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-01 20:33



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fina ord som för tanken till försoning,

Eva
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP