Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar det du var när du för en kort stund visade friskheten...


Saknad av friskheten

Saknaden av den friska rösten

gråten utan skrattet

Masken förvriden i smärta och åter tunga steg

 

Tomheten utan orden

tystnaden som skriker sig ut ur själen 

och 7 månader 

blev

2 år tillbaka i tiden

 

Ångesten har åter tagit makten

sjukdomen fäster sitt grepp om tiden

och åter befinner jag mig på kanten

av förnuftets bratta stup

 




Fri vers av zinna
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-01 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna