Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker å hitta dig igenn, din friska du, den andra du...


Som ett skepp...

Som ett skepp förlist i natten

är din sökan efter svar

Gråten som river å sliter

lik storm över öppet hav

Segel som fladdrar i vinden

och själen som vandrar

lik ett bortkommet barn

 

Jag vill tända min lyckta

visa dig vägen

till den trygga hamn

 

-Min famn-

 

Med kärlek och varm hand 

i trygg famn

kan vi leta efter våra svar

 

Men lik den blindas fumlande steg

min lyckta du inte ser

Ensam du fortsätter vandra

som ett skepp som förlist i natten

på det ensamaste vatten

 

utan att finna fram

till

den trygga hamn...




Fri vers av zinna
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-01 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna