Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du var kvar i den.

Du brukade titta utöver
skogen varje morgon och
andetagen
blev plötsligt lätta som
vårvindarna.

Du öppnade översta skjortknappen
och strök över skägget som
grånande knastrade under
din stora valkiga hand.

Däremellan hummade du.

Jag visste aldrig om du var nöjd över
att våren kom eller
om att du var kvar i den.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-03 09:38



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Ser personen framför mig; och känner din undran i luften.
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP