Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten sätter spår

rödfärgen var bleknad
utelampan av någon anledning träffad av en sten
fönsterkittet hade fåglarna haft vänligheten att förpassa
- ja, vart ?
astrakanträdet hade fått utstå älgens frosseri
ville vädra ut det gamla
fönstret gistet
elementens påknapp utan funktion
frosten hade gjort sitt
den hade något emot vattenpumpen
fuktigt om fötterna
man ska inte lämna hus utan tillsyn
de har svårt att klara ensamhet




Övriga genrer av jardan
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-05 17:00



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
djävligt bra
2009-04-06

    Bim
..hustomte,-har du ingen sån.-liten grå,-jo det har du nog,-det där var bara småfel......
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan