Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14-årig bröllopsdag i dag! Haiku

Det varma vanda

siluett genom nattljus

i älskogsmötet




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-08 08:06



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Elfenbensbröllop!
2009-04-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Få vara två
när åren gå
så gott då!
Grattis Två!
2009-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Grattis!
2009-04-08

  Sturesdotter
Mycket vackert.
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP