Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ofrivillig känsla

skulle vilja skriva
att jag älskar dig
skulle vilja
båda sakna
och längta

men hur jag än letar
så är du borta

förlåt




Fri vers av ia VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-08 11:12



Bookmark and Share


  friheten
Vacker skriven
2009-04-08

    ej medlem längre
Mycket vacker försonings önskan-fin att läsa!
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP