Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken.

Du lyssnar intet och
ser
bortom skuggor och
självkärlek.


Där faller jag platt
jag är blott en poet.

Naken.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2009-04-10 20:58



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I nakenheten är man blottstäld
Men ändå har man modet att visa sig som man är

Du för fram det ra här så

gillas
2009-04-11

  Gisela Nordell
Tycker om sårbarheten
i den här dikten
öppet
naket
2009-04-10

  Carola Zettergren
SNYGGSNYGGT!
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP