Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I bland tycker jag att somliga överreagerar när man inte följer deras oskrivna................


Fuck...... oskrivna lagar

 

Vem har bestämt att man jämnt ska vara glad och att pojkar ska ha kort hår och flickor ska ha långt?

Så då är man mindre flicka om man har kort och mindre pojke om man har långt och man är mindre värd om man gråter en skvätt då och då.

 

Vem har bestämt att det bara ska finnas fyra årstider och att sommaren ska vara varm och vintern kall?

Det kanske rent av finns fjorton årstider om man tänker efter och alla skiftar efter humör.

 

Vem har bestämt att det är fult att peka finger och att det betyder just "fuck" och inte "love"?

När allt kommer omkring så är det ju bara ett finger.

 

Det fingret ger jag till världen att tolka som hon vill............

 




Fri vers av Fialotten
Läst 581 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-15 12:13



Bookmark and Share


  blacki_frännfors
det stämmer så himmla bra du e värkligen bra på att skriva :D kjamen
2006-08-07

    Agneta VIP
*s* tack för det gosa skrattat och en underbar text full med livsinsikt....
2006-07-14

    Little Sunshine
Sant som du skriver, man blir ju som man blir uppfostrad typ. Bra, bra.
2006-05-29

  Isla Estrecho
Hehe den här gillade jag. Du Fialotten, samerna går faktiskt lite efter din linje. Dom har 8 årstider.
Bra skrivet, bryt normerna, tänk själv!! Tänk om fler gjorde det!
2005-09-26

  Göran Byrén
SÅÅÅ underbar ... du flyter fram i klarheter i ett underbart fordon som heter ORDET!!
2005-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten