Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick en lite chock...då jag träffade en förälskelse från förr. Det kändes lite som att jag blev 16 år igen...som det var när jag träffade honom.


Inget är sig längre likt...


Då jag träffade dig igår.
En chock från dig jag får.
Du var inte alls som förr.

Trodde inte att det var sant.
Hade du känt likadant...
skulle du ha öppnat din dörr.

Då jag träffade dig igår...
ställde jag min dörr på glänt för dig.
Ett fönster hos dig öppnade sig...

om jag bara vågade skulle jag ta mig in...
bli inblandad i ditt liv...och leva det med dig.

15/9 - 05





Fri vers av jazzpärlan
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-09-15 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jazzpärlan