Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och inget är som det brukar


För de orden

Och vattnet strömmade över
din buk

Som flämtande andetag

Strömmar giva inga lån

och jag

stod förundrad

och såg havet vida sig öppet
våg efter våg

Orden som stog stilla

och rösterna som tystnade

var de segel i dina illusioner
eller

var det bara jag som andades
tyst

andades till land och
tystnade


för dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2009-04-11 21:33



Bookmark and Share


  Sturesdotter
En stilla tår rinner utmed min kind, kan det vara havsvatten...
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP