Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag grät i hjärtat

Du trodde det var okej
att sminka över stickmärken och

du trodde jag skulle le och skratta bort
allting men
jag gjorde inte det jag grät

i hjärtat.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2009-04-11 21:42



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Önskar jag kunde sy dig ett plåster som håller för ditt hjärta...berörande text
2009-04-11

  Junitvillingen
Stark text som berör. * gillar *
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP