Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum om min missbrukande dotter.


Allt

Du är inte död

Du lever ännu




Fri vers av Yrre VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2009-04-11 22:07



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så länge livet finns så hoppas man...allt

Två korta rader som säger... allt
2009-04-12

  greajt
... så börja leva
eller nåt
...

bra!
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP