Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Jag vandrar över
texter och målar
bild
över

Så hur tänkte du då hur tänkte du då?

när du delitade ditt liv.

Och dörrar stod öppna och svepte din
hud

emot mitt hjärta

Och du tänkte att det skulle slå

Hur?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2009-04-11 22:21



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Du skriver så rakt, naket och öppet; att dela med sig av elände är modigt; delar lite av smärtan som träder fram så gott jag kan
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP