Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadå - jag dyster?


hissar mitt u-båtsperiskop för att nå upp till dina ögon
kikar försiktigt fram bakom år av väntan
generat viftar jag bort moskiternas amorstick
pälsängel i flashigt plast fodral, det värmer hjärtat

hur stavar man till dig?




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 602 gånger
Publicerad 2005-09-15 23:16



Bookmark and Share


    Twobo
Väldigt bra skrivet.
Alfred E. Neuman skulle ha varit stolt!
2006-09-20

  Isla Estrecho
"hur stavar man till dig?"

Fint, fyndigt, fiffigt :)

Och TÄNK om moskiter enbart gav amorstick.
2005-10-06

    n.
åh. genomsöt!!!!!!!!!!!! (5)

jag gillar din senaste också, men jag blir livrädd för att skriva kommentarer när de ligger i "kririkpoolen" för jag kan inte få fram annat än "fasen vad bra" oftast.

fasen vad bra! :D
2005-09-21

  swimsus@gmail.com
Jag ser en nuna dyka upp , lite yrvaket o se sig om..skickligt*
"Hur stavar man till dig..?" Marvelous....!!
2005-09-16

  madinsane
J-O-N-N-A ;)))))))

sista raden är i klass med storverk!!!
bara alldeles magnifikt, alltså!!!
2005-09-16

  Smultris
Vad fint och så himla gulligt...

*Ler*

Slutet är underbart...
2005-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP