Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i verkligheten

 

 

du befinner dig någonstans
på en karta



där alla har hål
att stoppa femkronor i

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-14 14:39



Bookmark and Share


  Jaqualx
Riktigt vasst. Punch!
2009-04-17

  himlens hemlighet VIP
lite overkligt...faktiskt... :)
2009-04-14

  Rune Thorsell
Ja, men står valet mellan fem kronor fattigare eller spräckt blåsa råder ringa eller ingen tvekan.
2009-04-14

  Lili Samuelsson VIP
det här gillar jag, sådär rätt av
2009-04-14

  Saga-Sofia
Festen är över

det ligger en femma
i diskmaskinen.



Minns du?
2009-04-14

  ia VIP
underbar i sin enkelhet
i verkligheten
2009-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP