Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla barn.

Är du
resande i
min värld
eller

reser jag
ovetande

genom guldfärgade
stjärnbeströdda

världar

som är dina?

Får jag då din värld
till låns


Lilla barn.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2009-04-16 13:40



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så vackert, vackert...mjuk, underbar dikt. Gillas skarpt!
2009-04-16

  Sturesdotter
Ömhet o längtan...
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP