Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagspuls

18 år, räkor och lax, 10 bitar à 350:- x2
Dammsugning och klassettcider
Hänga en tvätt och diska full maskin
En timme samtal med min favvo-präst

Besöka graven, starta om webbservern
Köpa torrbröd också och någon småkaka
Två Treo och kolla mailen
Glömde mjölk, kan handla på Shell

Med tårar i ögonen hela dagen
Jag saknar dig alldeles extra idag
Inte för att det är arbetsamma saker
Utan för att det är en vi-aktivitet

Det svåraste är att erövra allt det
som vi gjorde tillsammans
Och det är inte så lite, skall du veta
Fast jag tror du är med idag också

Det känns nästan så, älskade...




Fri vers av Cinemiracle
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-09-16 15:39



Bookmark and Share


  Rublev
*bugar djupt och med leende varma hjärtslag*
för att du delar din vardag, ja ditt liv...

” Besöka graven, starta om webbservern
Köpa torrbröd också och någon småkaka
Två Treo och kolla mailen
Glömde mjölk, kan handla på Shell”

”Det svåraste är att erövra allt det
som vi gjorde tillsammans
Och det är inte så lite, skall du veta
Fast jag tror du är med idag också
Det känns nästan så, älskade...”

Kärlekslyrik utan smink och förklädnader!
2005-09-16

    Marlou
det finns så otroligt mkt kärlek i din text och en påminnelse om att ta vara på de små vardagliga tingen som vi så ofta tar förgivet. jättevackert!!
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle