Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..om livets förändringar...


Skeenden



Ormarna inuti
ömsar skinn
redo att följa ljuset

av väntan
lider dagarnas timmar
omedvetna förbi
fyllda
av drömstoft

i midvintern
ligger de redo
att födas till våren

så bevaka mina
fjärilsdrömmars
outgrundliga öde
härjade
av tidens förlopp

dags att vakna
till insikt
nu.

© Karin Dahlin




Fri vers av Karin D
Läst 327 gånger
Publicerad 2009-04-16 23:17



Bookmark and Share


  KarinAmanda
Väldigt fin - svarar i mig där jag är just nu.
K
PS. Tror vi är grannar förresten. DS.
2009-08-27

  Maria T
Ja, nu är det dags att
vakna till insikt för nu
föds våren med kraftiga
verkar
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D