Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans brud.

Det var om våren
när vi andades och
kornen låg nysådda
där bland mörka
harvade jordklumpar

Som du visade
längtan
i sommarskrud och som
du dansade, dansade

Myren följde dina andetag
och åskan ackompanjerade
takten med sitt stilla
buller
och jag fann mej
stående på grusvägen

så långt därifrån.

Och jag kunde bara följa
torra känslans
återbud

Men åtrå ska jag alltid
längtans brud.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-17 21:09



Bookmark and Share


  Knickedick
ensam är man alltid, och hur ska man helt kunna glädjas med någon annan. Man kan oftast bara glädjas åt deras glädje
2009-08-25

  Isak VIP
Du är en klippa på formuleringar, på att hitta liknelser för att visa oss precis vad du vill. Mycket, mycket skarpt skrivet.
2009-07-25

  Èlaah
Jättebra text.
Du har en fantastisk förmåga för att skriva dikter...
Mycket bra
2009-05-15

  Stefan Höglund
Unerbart vackert nästan gråtfärdig bra texst
2009-04-17

  Suzy med punkterna
Vackra ord och känslor förmedlar du strålande
2009-04-17

  Sturesdotter
Du skriver som en vandrande penna...en sån som borde besöka hemmen utmed vägarna och visa hur vackert allt kan vara
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP