Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnalek

Och barnen ritade utan förnuft
både stad och hamn och
himmel

De färglade av hjärtats lust


Och vi skällde för teckningarna fanns
på vår tapet

och vi rumsarresterade
och bannlyste

den kärlek till livet de
hyste

Och jag skäms intill min bistra kärna
och jag fulmålar mig på en dörr
som så ofta förr

Där himlar darrar och moln
jag gick fort därifrån.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2009-04-17 22:02



Bookmark and Share


  Sturesdotter
De små barnen; gör bus, menar väl - som mammor inte förstår förrän efteråt.
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP